Lirik Lagu Bojoku Galak, Sayang, Jaran Goyang dan Lagi Syantik

Entertainment | www.persibpersija.com - Lirik Lagu Bojoku Galak, Sayang, Jaran Goyang dan Lagi Syantik

Bagi Bobotoh dan The Jakmania, mendengarkan lagu dangdut adalah salah satu hal yang bisa menemani di sela waktu luang sambil menunggu jam pertandingan Persib maupun Persija akan berlaga. Versi Kang Arief Rahmat Pamungkas, di tahun 2018 ada 4 lagu dangdut yang paling populer dan sangat enak didengar.

Keempat lagu itu adalah Bojoku Galak (Via Vallen), Sayang (Via Vallen), Jaran Goyang dan Lagi Syantik (Siti Badriah) 

Irama dan lirik keempat lagu diatas sudah sangat familiar didengar oleh jutaan masyarakat Indonesia maupun mancanegara. Terlebih lirik lagu Sayang milik Via Vallen sering bikin baper (bawa perasaan, read). 

Ok langsung saja ini dia lirik lagunya :

Cantik Enggak Nih Via Vallen? 

Bojoku Galak - Via Vallen

wis nasibe kudu koyo ngenenduwe bojo kok ra tau ngapenakeseneng muring, omongane sengakkudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuanngerasake bojoku sing ra tau perhatiannanging piye maneh atiku wes kadung tresnosenajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galakyo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susahnanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ning atitak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodonesenajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saikikliru sitik wae aku mesti diseneniameh dolan ro konco kok ora diolehkesenenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung iso menengtak jelasno malah mung nggawe kowe sepanengdi matamu aku iki ora tau benerkabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempekudu tak lakoni yen pancen ngene dalaneabote nduwe bojo sing galaklek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat atinganti tekan mati sliramu tetep ning atidistel kendo wae, tak nikmati uripesenajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopitetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengakseneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisahtak tompo nganggo tulus ning ati, tak trimo sliramu tekan saikimungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Temenin Adek Bang.. Aiiih.. Neng Via Vallen 

Sayang - Via Vallen

SayangOpo kowe krungu jerit e ati kuMengharap engkau kembaliSayangNganti memutih rambut kuRabakal luntur treno ku

Wes tak cobo ngelalekne jenengmu soko ati kuSak tenan e ra ngapusi isih terno sliramuDuko pujane ati nanging koe ora ngertiKowe wes tak wanti wantiMalah jebul sak iki koe mblenjani janjiJare sehidup semati nanging opo buktiKowe medot tresno ku demi wedoan liyoYowes ra popo insyaallah aku isoh, lilo

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekatenMerana urip kuAku welasno kangmas aku mesakno akuAku nangis, nganti metu eluh getih putih

SayangOpo kowe krungu, jerit e ati kuMengharap engkau kembaliSayangNganti memutih rambut kuRa bakal luntur tresno ku

Hari demi hari uwes tak lewatiYen pancen dalane kudu kuat atiIbarate sego uwes dadi buburNanging tresno iki ora bakal lunturSak tenane aku iki pancen tresno awakmuOra ono liyane sing isoh dadi pengantimuWes kanggo awak mu seng cocok neng ati kuNganti rambutku putih ati mu ra bakal krungu

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekatenMerana urip kuAku welasno kangmas aku mesakno akuAku nangis, nganti metu eluh getih putih

Sayang opo krungu tangis e ati kuMengharap koe bali nang jero ati ikiNganti rambutku putih tangis eloh dadi getihMbok yo gek ndang bali nglakoni tresno suciAku marang sliramu jero ning atiAku ra isoh ngapusi sak tenan e neng atiMung kango sliramuCinta mu tetap abadiSelamanya sampai akhir hayat ini

Meh sambat kaleh sinten nyen sampun mekatenMerana urip kuAku welasno kangmas aku mesakno akuAku nangis, nganti metu eluh getih putihPercoyo opo pemujamuCintamu tetap abadi
Teteh Nella Kharisma.. Tidak Kalah Cantik Dengan Via Vallen 

Jaran Goyang - Nella Kharisma

cinta kita bagaikan udara (hmmm)tak terhitung namun sangat terasa (oh ya)bahkan kau tuntun aku tuk jadi seorang pangeran (ciuss)tapi semua berubah sejak negara api menyerang (haha)

apa salah dan dosaku sayangcinta suciku kau buang-buanglihat jurus yang kan ku berikanjaran goyang jaran goyangsayang janganlah kau waton seremhubungan kita semula ademtapi sekarang kecut bagaikan asemsemar mesem semar mesem

jurus yang sangat ampuh teruji terpercayatanpa anjuran dokter tanpa harus muter-mutercukup siji solusinya pergi ke mbah dukun sajalangsung sambat “Mbah saya butuh cinta”jikalau tidak berhasil pake jurus yang keduasemar mesem namanya jaran goyang jodohnyacen rodok ndagel syarate penting dilakoni waendang di cobo mesti kasil terbukti kasiate gejrot

dam du di dam aku padamu i love youi cant stop loving youoh darling jaran goyang menunggumu

apa salah dan dosaku sayangcinta suciku kau buang-buanglihat jurus yang kan ku berikanjaran goyang jaran goyangsayang janganlah kau waton seremhubungan kita semula ademtapi sekarang kecut bagaikan asemsemar mesem semar mesem

wes hop stop mandeg o ndisik sik sikjangan bicara jangan berisik sik sikgek ayo ndang mangkat dukun rasah kakean ngelamundukun dukun dukun ayo ndukuni’m slow woles woles baby babyrasakno aku wes wani perih babyrungokno ku alami hal yang sama dengan dirimubojoku mencampakkan diriku podho bojomu podho tanggamu toss

dam du di dam aku padamu i love youi cant stop loving youoh darling jaran goyang menunggumu

apa salah dan dosaku sayangcinta suciku kau buang-buanglihat jurus yang kan ku berikanjaran goyang jaran goyangsayang janganlah kau waton seremhubungan kita semula ademtapi sekarang kecut bagaikan asemsemar mesem semar mesem

ini terakhir cara tuk dapatkan kamujika ini gagal kan ku racuni dirimu

apa salah dan dosaku sayangcinta suciku kau buang-buanglihat jurus yang kan ku berikanjaran goyang jaran goyangsayang janganlah kau waton seremhubungan kita semula ademtapi sekarang kecut bagaikan asemsemar mesem semar mesem

apa salah dan dosaku sayangcinta suciku kau buang-buanglihat jurus yang kan ku berikanjaran goyang jaran goyangsayang janganlah kau waton seremhubungan kita semula ademtapi sekarang kecut bagaikan asemsemar mesem semar mesem
Siti Badriah.. Merah..

Lagi Syantik - Siti Badriahemang lagi syantikhei sayangkuhari ini aku syantiksyantik bagai bidadaribidadari di hatimu

hei sayangkuperlakukanlah dirikuseperti seorang ratuku ingin dimanja kamu

hei sayangku, hari ini aku syantiksyantik bagai bidadari, bidadari di hatimuhei sayangku, perlakukanlah dirikuseperti seorang ratu, ku ingin dimanja kamu

emang lagi manja, lagi pengen dimanjapengen berduaan dengan dirimu sajaemang lagi syantik, tapi bukan sok syantiksyantik syantik gini hanya untuk dirimu

hei sayangku, hari ini aku syantiksyantik bagai bidadari, bidadari di hatimuhei sayangku, perlakukanlah dirikuseperti seorang ratu, ku ingin dimanja kamu

emang lagi syantik, emang lagi syantik

emang lagi manja, lagi pengen dimanjapengen berduaan dengan dirimu sajaemang lagi syantik, tapi bukan sok syantiksyantik syantik gini hanya untuk dirimu

emang lagi manja, lagi pengen dimanjapengen berduaan dengan dirimu sajaemang lagi syantik, tapi bukan sok syantiksyantik syantik gini hanya untuk dirimu

0 Response to "Lirik Lagu Bojoku Galak, Sayang, Jaran Goyang dan Lagi Syantik"

Post a Comment